Eli joo .. uuteen osaan kestää vielä nyt hetken vaihteeksi, kun vaihdan siskoni kanssa koneen mutta osat eivät lopu siihen. Siskoni ei poista tätä käyttäjää jossa pelaan. (ainakin niin luulen) Mutta osaa tulee joskus silloin.

Siskoni koneella en aloita sims tarinaa/LC:tä koska se on aikas hidas lataamaan ja en tiedä kuvalaadusta niin. Se kylläkin asennetaan uudestaan niin katsotaan sitten.

Toivottavasti kaikki voisi tähän kirjoittaa seuraako tätä tai jotain muuta vastaavaa. Jos tätä melkein 10 seuraa niin jatkan tätä ja jos ei niin en jatka sitten ehkä. 6 seuraajaa riittää myös hyvin. Ja jos on yli kymmennen niin LUPAAN että rupean päivittelemään useammin kuin tähän mennessä olen tehnyt.

Saan myös tässä kommentoida että koska omaan tarinoihin/LC:hen tulee uusia osia, niin menen katsomaan. Ja linkityksiä otan mielelläni vastaan.

En voinut tässä 4 päivänä tehdä koska olen ollut leirillä ja en oikein voinut ottaa konetta.;D Mutta ei sen enenpää.

 

//EDIT: Ehkä jatkan koska teen uudella käyttäjälle perheen Wecker se tulee tänne sivustolle ja sen aloittaja on nainen. Sen nimi on Ashley. Yritän tehtä huomiseksi jakson. Eli 20.6